top of page

Goede doelen kunnen rekenen op 't Snuffelhangarke

EEN BEDRIJF MET EEN HART VOOR MENSEN

Wij van 't Snuffelhangarke uit Aarschot willen meer zijn dan alleen een omzetcijfer. Dat behoort tot de kern van onze activiteiten, waarbij we veelvuldig in contact komen met zij die het moeilijk hebben. We begrijpen dat u niet zomaar afstand wil doen van uw inboedel en we snappen dat het voldoening kan geven als uw spullen een tweede leven krijgen. Daarom ruimen we woningen steeds discreet en respectvol op, net alsof het onze eigen woning zou zijn. Ontdekkingen met een eventuele emotionele waarde gooien we niet zomaar weg.

Uw inboedel schenken aan een goed doel

In de eerste plaats trachten we spullen en meubilair steeds te schenken aan lokale goede doelen of instanties waar ze maatschappelijk een meerwaarde hebben. Denk bijvoorbeeld aan de lokale kringwinkel of aan een goed doel dat voor het kantoor nog op zoek is naar een mooie bureau. Dankzij ons ruim netwerk kunnen we lokale noden eenvoudig identificeren. Zelfs uw mooie vaas kan een tweede leven krijgen in een sociale woning waar er geen geld is voor decoratie.

Sommige spullen zijn niet zo eenvoudig om te schenken. In dat geval verkopen wij ze graag in onze tweedehandswinkel in Aarschot. Op die manier bent u er alvast zeker van dat het een tweede leven krijgt bij iemand die het ook echt kan appreciëren. Het gaat hierbij enkel om kleine snuisteren en niet om meubilair.

Goed voor anderen en goed voor ons allemaal

Door uw spulletjes weg te schenken via velerlei betrouwbare instanties draagt u bij aan de circulaire economie. Hierdoor beperkt u de afvalstroom en voorkomt u de productie van nieuwe spullen. Dat is vervolgens goed voor het milieu in de brede zin, iets waar we allemaal de vruchten van plukken.

Waar mogelijk krijgt uw inboedel een tweede leven

We schenken uw inboedel aan goede doelen in de buurt

Uitzonderlijk kopen we ook stukken (verrekening met prijs opruiming)

MEER WETEN OVER DE GOEDE DOELEN DIE WIJ STEUNEN EN WAAR UW INBOEDEL EEN NIEUW LEVEN KAN KRIJGEN?
TIJDENS HET KENNISMAKINGSGESPREK LEGGEN WE HET GRAAG VOOR U UIT.

bottom of page