top of page

Opkopen inboedel in Vlaams-Brabant

DE OPLOSSING VOOR UW INBOEDEL IN AARSCHOT, LEUVEN, VILVOORDE EN BRUSSEL

Wij van ‘'t Snuffelhangarke zijn al dertig jaar actief als opruimers van woningen en kantoren. In de loop van al die jaren hebben we, naast een gedegen vakkennis en een vlekkeloze reputatie, ook een ruim netwerk binnen onze sector opgebouwd.

Verkopen van inboedel in de omgeving van Aarschot en Leuven

In de eerste plaats zijn en blijven wij opruimers van particuliere inboedels, geen opkopers. In tegenstelling tot volhardende opkopers nemen wij wel steeds alles mee en laten we u niet achter met alle onverkoopbare spullen. 

Desondanks kopen we soms wel een aantal waardevolle spullen op, zoals schilderijen of mooie vazen. In dergelijke gevallen komen we een eerlijke prijs overeen of vragen we geen vergoeding voor de opruiming van uw inboedel.

Grote meubelstukken kopen we echter nooit op. Indien u liever niet heeft dat we waardevolle voorwerpen opruimen of aan een goed doel schenken, laten we ze natuurlijk al even graag voor u achter.

Altijd een faire prijs voor uw inboedel

Net zoals dat het geval is voor de opruiming van uw inboedel, geven we ook bij het opkopen van uw inboedel steeds een faire prijs. We zijn er helemaal niet voor woekerwinsten en streven naar een positieve maatschappelijke impact. Op afspraak komen we bij u langs om uw inboedel te inventariseren en te bepalen of er iets aanwezig is met voldoende restwaarde. Voor het verkopen van uw inboedel in de regio Brussel, Vilvoorde en Leuven komen we ook ’s weekends langs voor een vrijblijvend gesprek.

Voornamelijk opkopen van zakelijke inboedels in Vlaams-Brabant en Brussel

Uitzonderlijk ook opkopen van particuliere stukken (i.h.k.v. opruimingen)

Wij kopen geen meubelstukken op (bv. kasten, bedden, tafels etc.)

Ontvang steeds een faire prijs voor uw inboedel (regio Leuven, Brussel, Vilvoorde…)

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK OM UW INBOEDEL OP TE LATEN RUIMEN EN EVENTUELE WAARDEVOLLE SPULLEN TE VERKOPEN.

bottom of page