top of page

Opkopen (over)stock & restpartijen
in Vlaams-Brabant

OPKOPERS VAN (OVER)STOCKS & RESTPARTIJEN, OOK BIJ FAILLISSEMENTEN

We zijn geïnteresseerd in zowat alle (over)stocks, restpartijen en inboedels van gefailleerden. We komen vrijblijvend langs voor een afspraak en bezichtiging en brengen u een eerlijk bod uit, waarbij we geen misbruik maken van een eventuele nijpende situatie. 

Zo nodig kopen we meteen alles op en staan we in voor de integrale opruiming van uw pand. Hierbij bieden we u een complete service aan waarbij u volledig wordt ontzorgd. U hoeft verder niks te regelen.

Opkopen van stocks en overstocks in Vlaams-Brabant

Opkopen van restpartijen in Vlaams-Brabant

Opkopen van de inboedel van kantoren en bedrijven in Vlaams-Brabant

Opkopen van stocks bij faillissementen in Vlaams-Brabant

Incl. opruiming van de zakelijke inboedel

Discrete en passende oplossingen voor uw bedrijf

Wij garanderen u niet alleen de overname van uw goederen, maar ook van alle rompslomp en beslommeringen die daarbij komen kijken. Parkeerborden, vergunningen en containers? 

Daar hoeft u zich geen kopzorgen over te maken. U hoeft slechts één telefoontje te plegen en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Na een eerste inventarisatie stellen wij u een faire prijs voor. We verrekenen daarbij dadelijk de kosten van onze opruimingsdiensten, waardoor onze prijs ook echt vaststaand is.

Snel en efficiënt

Zowel bij een eerste kennismaking als doorheen het hele daaropvolgende aankoopproces gaan we snel en efficiënt te werk. We handelen steeds discreet en beperken de verstoring van uw bedrijfsprocessen.

Bovendien zijn we verzekerd voor eventuele schade tijdens het ruimen van uw inboedel.

WIJ KOPEN IN ÉÉN KEER ALLES WAT U KWIJT WIL, ZORGEN DESGEWENST VOOR TRANSPORT EN OPSLAG EN DOEN DIT ALLES SNEL, EFFICIËNT EN DISCREET. CONTACTEER ONS NU!

bottom of page