Tweedehands winkel in Aarschot, bij Leuven, Herselt, Scherpenheuvel en Heist-op-den-Berg

Snuisterijen in de tweedehands winkel in Vlaams-Brabant

In onze tweedehands winkel in Aarschot (Vlaams-Brabant) vindt u altijd wel een aantal leuke spulletjes, zoals vazen, beeldjes, potten, pannen, schilderijen en nog veel meer! Al deze spulletjes worden door ons zorgvuldig geselecteerd en ondergaan een gedegen kwaliteitscontrole. We zijn steeds afhankelijk van unieke vondsten en kunnen daarom vooraf niet voorspellen wat we zullen verkopen. Dat maakt de speurtocht er natuurlijk alleen maar leuker op. 

Komt u van Leuven, Herselt, Scherpenheuvel en Heist-op-den-Berg en informeert u graag vooraf even of we hebben wat u zoekt?
Dan kunt u zaakvoerder Pascale steeds telefonisch contacteren

0477 36 54 78

Openingsuren van de tweedehands winkel in Aarschot, Vlaams-Brabant

Onze tweedehands winkel wordt elke eerste zaterdag van de maand geopend voor de deur van Pascale. Hierdoor hebben we steeds een maand de tijd om het aanbod van onze tweedehands winkel in Aarschot verder uit te breiden. Onze tweedehands pop-up is steeds geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Vanwege Corona is onze tweedehands winkel tijdelijk continue open, wij werken nu enkel op afspraak. Je kan uw afspraak telefonisch boeken: 0477 36 54 78

  • Verkoop van kleine materialen en snuisterijen aan democratische prijzen

  • Geen verkoop van meubel

Bereikbaarheid van de tweedehands winkel in Aarschot, nabij Herselt en Heist-op-den-Berg

De tweedehands winkel in Aarschot vindt u terug in de Duivenstraat 104 te 3200 Aarschot, een doodlopend zijstraatje van de N223 (Steenweg op Sint-Joris-Winge). 

Indien u vanuit Leuven komt, neemt u op de E314 de afslag richting Aarschot. Vanuit het centrum van Aarschot is het ongeveer 20 minuutjes wandelen vanaf het station.

Ontdekt u graag vooraf welke spulletjes we zoal verkopen? 

Bekijk dan zeker even de foto’s op onze FACEBOOKPAGINA en krijg alvast een idee.