top of page

Uw huis laten leegmaken in Vlaams-Brabant

WONING LATEN LEEGMAKEN IN LEUVEN, BRUSSEL, VILVOORDE, AARSCHOT …

Wij kunnen zowel een gedeelte van uw huis als uw volledige huis leegmaken. We doen dit in de ruime regio van Vlaams-Brabant en Brussel. Onder andere voor het leegmaken van de woning na een overlijden doet u een beroep op onze diensten, maar ook om uw huis te laten leegmaken bij een verhuizing of om uw huis te laten leegmaken na een echtscheiding. 

Daarnaast kunt u ook uw zolder, kelder of andere delen van uw woning laten leegmaken. Hierbij leggen we steeds de nodige tact en empathie aan de dag, terwijl we discreet werken en uw privacy respecteren.

Volledige woning laten leegmaken in Vlaams-Brabant

Deel van woning laten leegmaken in Vlaams-Brabant (huiskantoor, kelder, zolder…)

Ook voor inboedels zonder restwaarde

Inboedel opruimen in Vlaams-Brabant: hoe verloopt het?

We staan de week rond klaar om langs te komen en uw wensen te bekijken. Daarbij leggen we meteen een faire prijs vast waar we achteraf niet aan gaan morrelen. 

In deze prijs zit alles inbegrepen, zoals de huur van een ladderlift, het regelen van de vergunningen of de plaatsing van verkeersborden. De prijs die wij u bij het begin bieden omvat het totaalpakket, inclusief alle extra diensten en verzekeringen.

Prijs inclusief verzekeringen, administratie, container, vergunningen

Vaste prijs (zelfs bij verkeerde inschattingen door ons)

Geen verrassingen achteraf

Huis laten leegmaken voor een goed doel

Een echtscheiding, verhuizing of een overlijden: soms is het niet prettig om afscheid te moeten nemen van uw inboedel. Wij begrijpen dat u de inboedel liever een nieuw leven ziet krijgen dan het ziet verdwijnen in een container. 

Daarom schenken we waar mogelijk de inboedel aan goede doelen of trachten we het via onze tweedehandswinkel ten gelde te maken. In coronatijden maakten we zelfs van de afdankertjes gebruik om een heus paaskunstwerk te maken.

Huis laten opruimen voor kringwinkel

Huis laten opruimen voor tweedehandsverkoop

Huis laten opruimen voor containerpark

TIJDENS EEN EERSTE KENNISMAKINGSGESPREK LEGGEN WE U GRAAG UIT WELKE SPULLEN WE EVENTUEEL EEN NIEUW LEVEN KUNNEN GEVEN EN WELKE MAATSCHAPPELIJKE INSTELLINGEN WE HIERMEE KUNNEN PLEZIEREN.
MAAK EEN AFSPRAAK.

bottom of page