top of page

Hoe kunnen uw oude spullen, inboedel of meubelen anderen helpen?

GEEF UW OUDE SPULLEN OF INBOEDEL EEN NIEUW LEVEN

Bij een grote schoonmaak of verhuis is de kans groot dat u spullen tegenkomt die u al jaren niet meer gezien of vastgepakt hebt, ongebruikte spullen die u niet meer nodig hebt of niet meer wilt of inboedel die uw toekomstplannen in de weg staan. Ook na een overlijden blijft u misschien na spullen van emotionele waarde zitten met inboedel die toch nog een tweede leven verdienen.DONEER AAN EEN GOED DOEL VIA ‘T SNUFFELHANGARKE


Wat als die oude spullen in of inboedel comfort, sfeer en gezelligheid zouden kunnen brengen aan iemand die zich deze spullen anders niet zou kunnen veroorloven? Door uw ongewenste en ongebruikte spullen of inboedel te schenken aan ‘t Snuffelhangarke, kunt u een wereld van verschil maken voor anderen! Zolang alles in goede staat is, is het zonde om dit weg te gooien. Anderen die het moeilijk hebben kunnen het goed gebruiken.


WELKE NIEUWE BESTEMMING KRIJGEN UW OUDE SPULLEN?


Inboedel, spullen of meubilair doneren aan een goed doel? Bij ’t Snuffelhangarke bent u zeker dat uw spullen sowieso iemand blij zullen maken. Uw inboedel, spullen of meubilair belanden vaak bij lokale goede doelen of betrouwbare instanties die materiële steun bieden, zoals een plaatselijke kringwinkel of een goed doel dat voor het kantoor nog een bureau kan gebruiken. Uw spullen zijn voor deze instanties een grote meerwaarde, waarmee ze anderen direct of indirect kunnen helpen.


’t Snuffelhangarke heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we snel en eenvoudig de lokale noden in kaart kunnen brengen. Sommige snuisterijen verkopen we ook in onze tweedehandswinkel in Aarschot. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen en terechtkomen bij de juiste mensen.


Meer weten over onze werkwijze om uw spullen te doneren en zo anderen te helpen? Lees meer op onze website of contacteer gerust ’t Snuffelhangarke!

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page