top of page

Hoe verloopt een opruiming inboedel?

Snelle en professionele ondersteuning

Heeft u dringend hulp nodig bij het leegmaken van een woning? Dan biedt ‘t Snuffelhangarke snel uitkomst. Wanneer u deze professionele opruimdienst inschakelt, gaat alles in een stroomversnelling. Uw zaak wordt meteen in behandeling genomen door zaakvoerster Pascale Scheers. Een eerste afspraak ter plekke wordt vaak al binnen een paar dagen ingepland. Zo kan er snel een goede inschatting worden gemaakt van de situatie om daarna de planning van de opruiming van de inboedel secuur uit te werken met alle werkzaamheden die daarbij komen kijken.


Hoe is het verdere verloop van de planning voor uw inboedel? Alles wat er verder nog nodig is, wordt door ’t Snuffelhangarke geregeld. Van een goederenlift, container en aanhangwagen tot zelfs parkeervergunningen en parkeerborden. Afhankelijk van de aard en omvang van de opruiming duurt het verloop van ongeveer 2 tot 4 weken. Vervolgens mag u rekenen op een uitgebreide offerte die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Vooraf is het voor u dan ook geheel duidelijk met welke kosten u rekening moet houden, zonder bijkomende kosten.Vlotte en accurate opruiming van iedere inboedel

’t Snuffelhangarke heeft ruime ervaring in het opruimen en leegmaken van woningen. Pascale Scheers is al 33 jaar de drijvende kracht achter iedere woningopruiming. Zij weet als geen ander hoe ze deze tijdrovende en arbeidsintensieve klus aan moet pakken en in no-time voor elkaar krijgt. Met haar expertise bent u ervan verzekerd dat alles vlot, secuur en discreet wordt uitgevoerd.

De opruiming van een standaard huis duurt gemiddeld zo’n 2 dagen. Ziet uw onderkomen er niet meer zo netjes uit? Of heeft u veel goederen in de loop der tijd verzameld en is uw woning daardoor overvol geraakt? Geen zorgen, ook dan komt ’t Snuffelhangarke in actie om orde op zaken te stellen. De gehele woning wordt onder handen genomen, inclusief de schuur en eventuele bijgebouwen. Het resultaat is altijd een perfect opgeruimde en lege woning, klaar voor de verkoop en/of een snelle oplevering.


Neem contact met ‘t Snuffelhangarke voor een snelle en correcte opruiming van uw inboedel.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page