top of page

Op zoek naar een origineel en betaalbaar geschenk?

Wat is ’t Snuffelhangarke?

’t Snuffelhangarke ruimt inboedels op en koopt stocks, overstocks en restboedels in van bedrijven die met hun zaak gestopt zijn. De vondsten worden dan in de tweedehandswinkel in Aarschot te koop gesteld op elke eerste zaterdag van de maand. Elk stuk ondergaat een grondige kwaliteitscontrole, zodat de winkel alleen hoogwaardige en bruikbare stukken aanbiedt. Een parel voor het vintage shoppen, waar elke maand opnieuw unieke cadeaus verschijnen! Kom dus zeker eens langs bij ons in Aarschot. Voor meer informatie omtrent onze openingsuren en aanbod kun je ons altijd contacteren.Spaarzaam door de feestdagen.

De feestdagen komen eraan en dat betekent cadeautjestijd! Maar dat is niet voor iedereen financieel haalbaar. Zeker met de stijgende energieprijzen en de inflatie van vandaag gaan vele gezinnen hun gewoontes aanpassen aan een spaarzamere levensstijl. Gelukkig hoeft dat een gezellige feestperiode niet uit te sluiten! Overweeg dit jaar je kerstcadeautjes te halen bij de tweedehandswinkel, waar je zonder twijfel unieke vondsten kan doen én een heel pak minder betaalt.


Ga voor duurzaamheid.

Tweedehandswinkelen is duurzaam. Er hoeft niet opnieuw geproduceerd en verscheept te worden, nieuw materiaal is niet nodig en je verlengt de leefduur van het artikel. Bovendien komen de producten van ’t Snuffelhangarke steeds uit de regio en worden de vervoerskosten en -vervuiling zo gedrukt. Geef een nieuw leven aan een perfect bruikbaar voorwerp dat anders in het containerpark terecht zou komen en geniet van een decorstuk, meubel of kledij die niemand anders in huis heeft.


Geef de uniekste cadeaus

Een knuffelbeer voor je nichtje? Een mooie staande lamp voor de woning van je ouders? Of misschien een charmante vintage reiskoffer voor jezelf? Daarvan zullen er geen twee gegeven worden! Wees de origineelste van de familie en schenk dit jaar originele vondsten met een geschiedenis. Eén nadeel: je broer zal het hele jaar door niet te stoppen zijn over zijn vintage platenspeler die hij van je kreeg!


>> Koop je liever niet online en wil je graag alles vergelijken en al wandelend beslissen? Kom eens langs, we zijn elke eerste zaterdag van de maand open.

16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page