top of page

Opruimen inboedel na overlijden snel op orde met een opruimdienst

Bijgewerkt op: 12 nov. 2021

ALLE HULP IS WELKOM

Bij het overlijden van een familielid, vriend of kennis komt heel wat kijken. Soms komt het overlijden onverwachts of is er een moeilijke tijd aan voorafgegaan. Wat is het dan fijn als u er niet alleen voor staat en hulp van lieve mensen uit uw omgeving krijgt. Maar het gewone leven gaat ook weer door en iedereen heeft zijn eigen drukke bezigheden met werk, studie of gezin. Het kan ook zijn dat de naaste omgeving van de overledene niet in staat is om zaken aan te pakken vanwege de hogere leeftijd en ziekte of dat de fysieke en/of mentale gesteldheid tekortschiet. In zulke gevallen biedt ’t Snuffelhangarke in Aarschot uitkomst. Deze firma is gespecialiseerd in het opruimen van inboedels van zolders, kelders, kantoren, en opslagruimtes, maar ook van complete woningen van boven tot onder. De zaakvoerster zelf regelt alles wat nodig is om orde op zaken te stellen en het opruimen van de inboedel na overlijden zo voortvarend mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u uw aandacht richten op alle overige zaken zoals de administratieve afhandeling, de betaling van facturen en de regeling van de erfenis.



STEL OP TIJD DE WONING EN INBOEDEL VEILIG


Zolang zich er nog waardevolle spullen in de woning bevinden en de erfenis nog niet is verdeeld, is het belangrijk om de inboedel- en opstalverzekering te laten doorlopen. Betaal dus tijdig de verzekeringspremie. Als een woning langere tijd niet bewoond is, kan dat gevolgen hebben voor de dekking door de verzekeringsmaatschappij. In geval van schade door bijvoorbeeld woninginbraak of brand wordt soms niet alles meer vergoed. Stel u daarom op de hoogte van de polisvoorwaarden. Belangrijk is in ieder geval om niet te lang te wachten met het leegmaken van de woning en het zekerstellen van de aanwezige kostbare of dierbare voorwerpen. Om een en ander te bespoedigen, schakelt u het beste de hulp van een professional in. Een ervaren opruimdienst ontzorgt u van a tot z en is 7d/7d bereikbaar.



Opruimen inboedel na overlijden? Maak tijdig gebruik van de handige en snelle opruimdienst zoals ’t Snuffelhangarke u biedt. Bel ons voor meer informatie: 0477 36 54 78

89 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page