top of page

Wat voor leuks is er te doen op maandag?


Een mooi beeldje. Tof tweedehands speelgoed. Een aanvulling voor je collectie Panini-voetbalplaatjes waar je al vijftien jaar aan werkt. Rommelmarkten kunnen een prachtige en rijke bron van nuttige spullen, leuke hebbedingetjes en echte collectors items zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de belangrijke rol van rommelmarkten binnen de duurzamere maatschappij die in België wordt nageleefd. Daarom organiseert ‘t Snuffelhangarke dit jaar vanaf 4 april tot 31 oktober, iedere maandag, een rommelmarkt op de parking van winkelcentrum Het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge.


Op ontdekkingsreis

Op ontdekkingsreis? Op een maandag? Zeker wel! De lente is aangebroken en nu het weer stilaan beter wordt, zoeken de mensen opnieuw meer entertainment en activiteiten in de buitenlucht op. Een bezoekje aan de rommelmarkt van ’t Snuffelhangarke is een interessante optie. Wat begint als een gewone maandagmiddag kan middels een bezoek aan onze rommelmarkt zo maar eindigen met een wagen vol “nieuwe” spullen, spullen die bij jou of bij iemand anders thuis een tweede leven krijgen.

Overigens is onze rommelmarkt niet enkel bedoeld om dingen te ontdekken en te hergebruiken, maar ook om te verkopen. Heb je zelf nog enkele spullen die in goede staat zijn, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Misschien een meubelstuk of kleding die jouw kinderen niet meer dragen? Overblijfselen van een inboedel die je recent hebt leeggehaald en opgeruimd? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken of er iets tussen zit dat wij graag van je zouden overnemen om het op onze rommelmarkt opnieuw te koop aan te bieden. Opruimen, verkopen en hergebruiken met een hart voor mensen, dat is ’t Snuffelhangarke.


De rommelmarkt van ’t Snuffelhangarke wordt iedere maandag opgezet bij Het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge. Daarnaast beschikken wij over onze eigen tweedehands winkel in de Duivenstraat in Aarschot. Kom snel eens bij ons langs!107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page